• Yellow front-image
  • Green front-image
  • Blue front-image
  • Red front-image2

Rekryteringen till Digpro fortsätter. Senast ut är Daniel Andersson, ny GIS-konsult. Daniel kommer att vara med och utveckla Operator, Digpros system för drift och avbrottshantering, och blir även nytt tillskott bland Digpros utbildningsledare.

Daniel är utbildad driftingenjör och har tidigare arbetat som drifttekniker och driftledare på bland annat EON och Tekniska Verken.

Daniel säger att han ser fram emot nya utmaningar och hoppas på att kunna utvecklas tillsammans med företaget.

"Vi är väldigt glada att Daniel valt att börja hos oss. Hans bakgrund och erfarenhet inom driftteknik kommer att bli värdefull när vi fortsätter leverera och utveckla vår modul Operator för dpPower", säger Linus Carlson, konsultchef på Digpro."

Varmt välkommen Daniel!

DSC 3616

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Användbara länkar:

Om Digpro AB

För mer information, vänligen kontakta:

Joel Pirard

Marknadsansvarig, Digpro AB

Tel: +46 (0) 723 88 18 60

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Om Digpro

Digpro är en stor innovatör inom geografiska informationssystem (GIS) teknik och Network Lifecycle Management samt marknadsledande i Skandinavien. Digpro utvecklar, marknadsför och stödjer sin egen ledande GIS-teknik för stora industrier inom el, telekommunikation (FTTx), gas, fjärrvärme, vatten och centrala och lokala myndigheter - i själva verket alla som bygger och underhåller olika typer av nätverk.

Digpro har över 30 års erfarenhet av GIS-teknik och Network Lifecycle Management. Företaget grundades 1989 av Bo Lundgren, koncernchef för bolaget. Företaget har sitt huvudkontor i Stockholm, Sverige. Bland Digpros kunder och partners hittar du: ABB, Göteborgs Energi, E.ON, och Stokab för att nämna några. Läs mer på: www.digpro.se eller på LinkedIn.

Subscribe to our mailing list