• front-image1
  • front-image2
  • front-image4
  • front-image3

Digpro växer och fortsätter att rekrytera. Senast ut är Emil Plynning, utbildad Civilingenjör i samhällsbyggnad med inriktning mot GIS. Emil kommer att arbeta med konfigurering och support.

-Jag gillar känslan på Digpro och det är kul att börja med en massa trevliga kollegor. Sen så är det mitt första jobb efter examen och det ska bli kul att komma in i arbetslivet på riktigt, säger Emil om sin nya roll.

Varmt välkommen Emil!

DSC 3626

Användbara länkar:

Om Digpro AB

För mer information, vänligen kontakta:
Joel Pirard
Marknadsansvarig, Digpro AB
Tel: +46 (0) 723 88 18 60
Email: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Om Digpro
Digpro är en stor innovatör inom geografiska informationssystem (GIS) teknik och Network Lifecycle Management samt marknadsledande i Skandinavien. Digpro utvecklar, marknadsför och stödjer sin egen ledande GIS-teknik för stora industrier inom el, telekommunikation (FTTx), gas, fjärrvärme, vatten och centrala och lokala myndigheter - i själva verket alla som bygger och underhåller olika typer av nätverk.

Digpro har över 30 års erfarenhet av GIS-teknik och Network Lifecycle Management. Företaget grundades 1989 av Bo Lundgren, koncernchef för bolaget. Företaget har sitt huvudkontor i Stockholm, Sverige. Bland Digpros kunder och partners hittar du: ABB, Göteborgs Energi, E.ON, och Stokab för att nämna några. Läs mer på: www.digpro.se eller på LinkedIn.